ATALAY VE BERABERİNDEKİ HEYETE KÜLTÜR GEZİSİ

atalay antakya23
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet ile kültür gezisi gerçekleştirdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ev sahipliğinde gerçekleştirilen kültür gezisine Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Murat Uçar ve beraberindeki heyet katılım gösterdi.
Şehrin tanıtımına yönelik olarak kültür gezisi öncesinde Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a günün hatırasına, içinde Antakya’nın resmi olan bir saat ile “Antakya’nın tarihi değişimi” adını taşıyan kitabı armağan etti. Hediyeler karşısında Genel Müdür Atalay, Başkan Savaş’a teşekkür etti.
Başkan Savaş ve konuk heyet, Ata Köprüsü üzerinde yapımı tamamlanan Asi Peyzaj projesini yerinde inledi. Başkan Savaş konuk heyete, Asi Nehri peyzaj ve ışıklandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Heyet daha sonra Antakya Arkeoloji Müzesi’ni gezdi. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Müzede sergilenen eserleri ilgi ile inceleyerek yetkililerden müze ve eserler hakkında bilgi aldı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, kültür gezisi sonrasında Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikYapı Kredi İTSO üyelerine kredi desteği sağlıyor
Sonraki İçerikMKÜ öğrencileri 110 fidanı toprakla buluşturdu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.