‘Annem’ şiiri duygulandırdı!

yurtman kutlama5
Dörtyol’a bağlı Kuzuculu beldesinde kadınlar günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Kuzuculu Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Kadınlarımız kimi zaman evimizin hanımı, kimi zaman çocuklarımızın anası, kimi zaman anamız, bacımız, kız kardeşimiz, eşimiz dostumuzdur. Cennet Anaların ayağı altındadır, Hadisi şerifine mazhar olan kadınlarımızı senenin bir günü değil her gün hatırlamamız lazım. Bu vesile ile bizler de belediye olarak bu gün burada bayanlarımıza yönelik şiir dinletisi düzenledik” dedi.
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği şiir dinletisine Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ın yanı sıra Türk Eğitim Sen Hatay Nolu Şube Sekreteri Yaşar Gürakan, Kuzuculu Belediye Meclis Üyeleri, bayanlar ve davetliler katıldı.
Kuzuculu Belediyesi tarafından düzenlenen şiir dinletisinde bölgenin tanınmış ve sevilen şairlerinden Fuat İnan ekibi ile birlikte okuduğu şiirlerle halka coşku dolu anlar yaşattı. Şiir dinletisinde ayrıca Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un yazmış olduğu 4. cemre kitabından ‘Annem’ ile ilgili şiirleri de ilgi ile dinlendi. Şiir dinletisinde ayrıca bayanlara belediye tarafından güller serpildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.