AK Parti Amanoslar’a 1000 adet fidan dikti

ak parti fidan1
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları ve AK Parti Dörtyol Kadın Kolları, ”Bir Fidan, Bin Umut” sloganıyla hayata geçirdikleri fidan dikme projesi kapsamında; Dörtyol Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Amanoslar’da yangında zarar gören ve tekrar fidan dikimine elverişli duruma gelen alana 1000 adet fidan dikti.
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları ve AK Parti Dörtyol Kadın Kolları’nın tertip ettiği fidan dikme kampanyasında; AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Orhan Karasayar’ın yanı sıra; Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol Kadın Kolları Başkanı Güzin Çığdır, AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, AK Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy, Dörtyol Orman İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar, Dörtyol İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil Canbolat, Dörtyol Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Terzi ve AK Parti Dörtyol Kadın Kolları ile Dörtyol AK Gençlik de hazır bulundu.
Dörtyol İlçesi’ndeki Kuzuculu Beldesi’nin yukarı taraflarında PKK terör örgütü tarafından geçtiğimiz yaz Amanoslar’a ait yakılan ormanlık alan üzerinde gerçekleştirilen kampanyada, ilk fidanı AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Orhan Karasayar dikti. Fidan dikmenin hem dinimizde hem de kültürümüzde önemli bir yer tuttuğunun altını çizen Milletvekili Karasayar; Hz Muhammed (SAV)’in “Kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki fidanı dikiniz” tavsiyesini hatırlattı. Milletvekili Türkoğlu da gelecek nesillere daha temiz bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşilin korunması gerektiğini ifade ettiği açıklamasında; “Bugün bu proje ile AK Partili gençlerimiz ve kadınlarımız sadece toprağa fidanı değil, umudu da ekiyor” dedi.
”Bir Fidan, Bin Umut” sloganıyla gerçekleştirilen kampanya vesilesi ile AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları ve AK Parti Dörtyol Kadın Kolları’na teşekkür eden AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan da, “Bu projenin hayata geçmesinde en büyük pay sahibi olan Dörtyol Orman İşletme Müdürümüz Abdulsamet Doğar Bey’e ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatlarımız vatana, ülkeye sevdalı yüreklerin gayretleri ile daha nice güzel projelere imza atacaktır. Bugün AK gençliğin dinamizmini ve anaların şefkatini toprakla buluşturduk. Sadece toprağımıza fidanı değil, daha yaşanılabilir bir çevre için umutlarımızı da ektik” dedi.
BOZKURT: “DİKİLEN HER FİDANI ŞEHİTLERİMİZE İTHAF ETTİK”
AK Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, kampanya kapsamında 1000 fidanın şehitler adına dikildiğini ifade ederek; “Yeni nesil olarak biz AK gençlik, ülkemizin yükünü göğüslemeye hazırız. Sloganı miting alanlarında bırakan değil, sloganlara faaliyetlerle anlam katan bir gençlik olarak ‘Bir Fidan, Bin Umut’ sloganıyla bugün toprağımıza 1000 fidan dikiyoruz. Dikilen her fidanı, bu kutsal vatan toprağı için canlarını veren aziz şehitlerimize ithaf ediyoruz” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güzin Çığdır da; “Birçok insanın tatil yaptığı, dinlenip uyuduğu bir günde böylesine hayırlı bir faaliyet için bir araya gelen teşkilat mensubu arkadaşlarımızla gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün toprağa diktiğimiz bu çam fidanları, yaşanılabilir yeşil bir çevre ile beraber; barışa, kardeşliğe yönelik temennilerimizin de nişanesi olmaktadır” açıklamasında bulundu.
AK Parti Dörtyol Gençlik ve Kadın Kolları tarafından organize edilen kampanya ile bin adet fidan, toprakla buluşturuldu.  

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.