Kadın gazeteciler unutulmadı

kadin gazeteci
İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, bayan basın mensuplarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Basın mensuplarını makama davet eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine değindi.
Basının önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, “Basın her zaman demokrasinin temel unsurlarından biridir. Kadınlar da demokratik yaşamın vazgeçilmez, belirleyici unsurudur. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Amacımız İskenderun’a ve halkımıza faydalı olmaktır. Eksiklerimiz olabilir. Yapıcı eleştiriler bize her zaman yol gösterir. İskenderun medyasında emek veren hanım gazetecilerle övünüyoruz. Hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlarım” dedi.
Kadınlarımızın Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülük ettiği pek çok haklara kavuştuklarını belirten basın mensupları, kadınların siyasette ve sosyal yaşamda daha çok yer alması temennisinde bulundu. Konuk basın mensuplarına çiçek vererek, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, günün anısına fotoğraf çekildi.
Basın mensupları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş’a teşekkür etti. Belediye Meclis Üyesi İlyas Güden’in de bulunduğu ziyaret sohbet ortamında sürdü.

Önceki İçerikPOLİSİN MESAİSİ İNSAN VE GENÇLİK!
Sonraki İçerikKredi Kartı Borcu İntihara Sürükledi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.