Eğitim gönüllüsü Yurtman’a plaket

yurtman plaket
Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde 3 yıldır faaliyet gösteren Teknik Araştırma Gezi ve Etkinlik Topluluğu (TARGET), eğitime ve topluluğa olan katkılarından dolayı Karayılan Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ı ziyaret etti. Ziyarete TARGET Genel Sekreteri Abdullah Sayan, üyeler Murat Balkaya, Sefa Taylan, Kağan Konu ve Bünyamin Fırat katıldı. 
Başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Yurtman’a plaket takdim eden Teknik Araştırma Gezi ve Etkinlik Topluluğu (TARGET) Genel Sekteri Abdullah Sayan, “Başkanımız Mehmet beyin başarılı çalışmaları, eğitime olan katkıları ve etkinliklerimizde gösterdiği hassasiyet nedeniyle plaket takdim ettik. Topluluğumuza desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Mehmet Yurman ile gurur duyduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz” dedi.
Ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür eden Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, eğitime ve öğrenciye her zaman desteklerinin süreceğini vurguladı. Teknik Araştırma Gezi ve Etkinlik Topluluğu’nun Mustafa Kemal Üniversitesi için bir nimet olduğuna dikkat çeken Yurtman, ‘’Mustafa Kemal Üniversitemizin bu topluluğuna öğrencisiyle, halkıyla herkes gönül vermeli. Gözlemlediğim kadarıyla bu topluluk üniversite gençleri için bilimsel ve teknik geziler düzenliyor. Öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlere yönelmesine katkı sunuyor’’ diye konuştu.
Aldığı ödülden dolayı oldukça duygulanan Başkan Yurtman, ‘‘Daha önce birçok ödül aldım. Ama sizin gibi üniversiteli gençlerimizin verdiği plaket beni çok duygulandırdı. Sizlere çok teşekkür ederim. Günümüzde TARGET topluluğu gibi, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan genç kardeşlerimiz azaldı. Bunun için çalışmalarınız çok önemli’’ ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.