CHP’li vekillerden esnaf ziyareti

chp esnaf
Panele katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere kentimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’a çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.
Program kapsamında, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketini gezen konuklar, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i çalışmalardan dolayı kutladı.
Program, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatını ziyaretle başladı.

Esnaf ve halkla ayaküstü sohbetlerde bulunuldu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yöneticileri, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, çarşı esnafını ziyaret etti ve vatandaşlarla da ayak üstü kısa sohbetlerde bulundu.

Halkımıza eşit ve adaletli hizmet veriyoruz
Ardından, belediye binasına geçildi. Makamda gerçekleşen ziyarette, çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentin canlı organizma olarak, fonksiyonlarının düzgün çalışmasının önemli olduğunu, bu fonksiyonlarda beyin olan toplumun huzurlu olması amacıyla, halka eşit ve adil hizmet verildiğini söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Beyin rahatsa diğer organlar da rahat çalışır. Toplumun, yani beynin rahat etmesi için adalet gerekir. Adaletli bir şekilde 28 mahallede eşit davranarak yönetime başladık. Borç ödedik. Esnafa borç vardı. Halkımıza eşit davrandık. Toplum, esnaf rahat, huzurlu. İhalelerimiz şeffaf. Katılımcılar parasını rahat alacağını bildiği için ihalelere yüzde 40 gibi büyük kırımlarla giriyor” dedi.
Drenaj kanalları, içmesuyu, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, iskele, nikah salonu, spor tesisleri yapımına değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, eski nikah salonunun sanat galerisi olacağını söyledi.

Sosyal Belediyecilik yapıyoruz
Mesleki ve beceri kursları verilen Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinde kadınların sosyalleştiğini de anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kadın kültür sanat ve eğitim merkezini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Polat’ın çalışmaları beğendiğini paylaştı.
Yaşlılar Şefkatevinin hizmete girdiğini, yaşlılara bilgisayar, saz, resim kursları verildiğini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, engelliler parkının Cumhuriyet Halk Partisi Engelliler Üst kurulu Başkanı ve İzmir Milletvekili Prof.Dr.Hülya Güven ve Engelliler Üst Kurulu üye ve temsilcisinin katılımıyla hizmete açıldığını belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımıza sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz” dedi.

Önceliğimiz halka hizmet
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i çalışmalarından dolayı kutladı.
Kadınlarla ilgili ortak platform çalışması için kentimize geldiğini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, kadınlarla ilgili sosyal hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sosyal demokrat belediyelerin yaptığı çalışmaların farkının burada kendini gösterdiğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, “Bizde öncelik halka hizmet ve hizmetin getireceği refahı, huzuru paylaştırmak. Sosyal demokrat belediyecilik ve sosyal demokrat belediyecilik yönetim anlayışına Türkiye’nin ihtiyacı olduğu gerçek. Önümüzdeki süreçte de halkımıza yaptığınız hizmetler ve yapacaklarınızı da öne koyarak o yönde açacağımız önemli bir proje açılımı sözkonusu olacak. Sosyal demokrat belediyeler fuarında sizlerin de katkılarınız ve yaptıklarınız tüm halkımızla paylaşılmış olacak” dedi.
Kentte yaşamanın huzur, güvenlik, mutluluk anlamını taşıdığını vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in önemli bir bölgede yerel yöneticilik yaptığını ifade ederek, “Yapılan başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Genel merkez olarak tüm belediyelerimize güveniyoruz, inanıyoruz, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi de gezildi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Sosyal Market çalışmalarından dolayı memnuniyetini ifade ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, “Bu çok özel bir model. Çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum” dedi.
Program, Belediye Kültür Sarayında düzenlenen panelle sürdü.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.