Sorunlar, sıkıntılar ve mutluluklar bu sofrada paylaşılıyor

esnaf odalari8
İskenderun Esnaf Odalarının her ay geleneksel olarak sürdürdükleri sabah kahvaltısı bu ay Terziler Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.
İskenderun mülki amirlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının da davet edildiği sabah kahvaltısında kentin gündemi ele alınıyor. Denizcilerde bulunan Yörük çadırından gerçekleştirilen sabah kahvaltısına, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve oda başkanları katıldı.
Kahvaltının ardından konuşan İskenderun Esnaf odaları Başkanı Uğur Fırat, bu ortamı sağlayan Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’ya teşekkür etti. Fırat bu toplantıların sürmesi temennisinde bulundu. İskenderun Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu ise, “Bu gelenek her zaman devam etmelidir. Bugün bizler veriyoruz diğer aylar bir başka oda başkanımız bir araya gelmemizi sağlayacak. Bu ortamların birlikteliğimizi daha da pekiştireceğine inanıyorum” dedi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, esnaflarla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, “Gerçekten başkanlarım çok güzel bir geleneği başlattılar. Ayda bir defa bir araya geliyorlar. Hem sorunu dertlerini paylaşıyorlar, hem de mutluluklarını paylaşıyorlar. Çünkü hepinizin malumu birlik beraberlik bizim her şeyimiz. Birlik beraberlik olmadan mutluluğa erişilmez. Eğer gelişmek ve ilerlemek istiyorsak mutlaka öncelikle kendi içimizde birliği ve beraberliği sağlamamız lazım. Bu anlamda hakikaten esnaf arkadaşlarımız bu birliği düzeni ve dayanışmayı sağlamış durumdalar. İlçemiz her geçen gün gelişiyor. Bugünlerde bu dayanışma ve kaynaşmada ilçemizdeki tüm esnaf ve sanatkârlarımızın her alanda daha çok başarıya ve üst seviyelere gelmesine vesile olacaktır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.