Doktorun kurduğu sinsi planı polis çözdü

dolandırıcılık (3)
Sigortadan para almak için kendi işyerindeki malzemeleri alarak kiraladığı bir depoya götüren ve bu duruma hırsızlık süsü veren diş doktoru H.Y., sigortadan tam 450 bin TL para alacaktı..
İskenderun’da bir doktor ve üç şahıs ile birlikte kendi işyerindeki malzemeleri alıp, sigortadan para almak için bu duruma hırsızlık süsü verdiler. İddialara göre; Yenişehir Mahallesi 33 sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde hizmet eden Diş Doktoru H. Y., sinsi bir plan yaparak ayarladığı M.T, M.S.T. ve M.K. adlı kişilerle birlikte iş yerinde bulunan ve sigortalı olan diş ve İmplant malzemelerini buradan alarak Karaağaç’ta kiraladığı bir depoya götürdü,
Daha sonra ise iş yerinde bulunan ve 450 bin TL değer biçtiği malzemelerin çalındığını iddia eden doktor, sigortadan parasını almak için müracaat etti. Yaşanan bu olayın üzerine titizlikle giden İskenderun polisi yaptığı çalışmalar neticesinde iş yerinden çalınan malzemelerin yerini tespit etti. Daha sonra yapılan araştırmaların ardından ise iş yerinden çalındı ihbarı yapan Diş Doktoru, H.Y., sigortadan para almak için bu tür işler yapan ve olaya karışan kişiler polis tarafından göz altına alındılar. Yapılan sorgulamaların arından Adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık tarafından serbest kaldı. Olayı aydınlatan İskenderun polisi sayesinde haksız para kazanmak isteyen doktor ve diğer şahısların hevesleri de kursağında kaldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.