3.5 yaşındaki dünya tatlısı Emine Irmak’ı sel suları yuttu

sele kapildi copy
BU ACININ TARİFİ YOK!
Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak yağış sırasında sele kapılan otomobilde kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye’nin cansız bedeni bulundu. Sele kapılan otomobilden eşiyle oğlunu kurtaran, fakat kızını kaybeden turizmci Sinan Reyhaniye, Otomobil suyun içinde kaldı. Kontak kapandı. Kapılar açılmadı. Camı kıramadım. Sonra bütün araba suyun altına battıktan sonra arka sol kapı açıldı ve çıkabildik” dedi. Minik Emine, İskenderun 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhen Gökpınar’ın da yeğeniydi..
İskenderun’da ailesinin yanına gelen ve bir süre meslektaşımız Gökhan Gökpınar’ın ailesiyle birlikte kalan turizmci Sinan Reyhaniye’nin 24 yaşındaki eşi Filiz, küçük kızı Emine Irmak ve 2 yaşındaki oğlu Ali Atlas’ın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle erken dönmesi üzerine onları havalimanı yolundan çalıştığı turizm şirketine ait otomobille alan 34 yaşındaki Sinan Reyhaniye, evine yaklaştığı sırada sele kapıldı. Ailenin içinde bulunduğu otomobil, Liman Mahallesi’ndeki evlerine kısa süre kala selle birlikte taşan Sarısu Deresi yatağına sürüklendi. Sinan-Filiz Reyhaniye ile oğulları Ali Atlas kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı. Emine Irmak Reyhaniye ise sel sularıyla birlikte kayboldu.
Antalya’da iki gün önce akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sırasında sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğun cesedi, aracın bulunduğu yerden yaklaşık 200 metre ileride dere içinde bulundu.

1 METRELİK BALÇIK İÇİNDE
Deniz polisi, Emine Irmak Reyhaniye’nin cesedini, aracın bulunduğu yerden yaklaşık 200 metre ileride dere içinde yaklaşık 1 metrelik derinlikte balçık içinde buldu. Dereden çıkartılan ceset, daha sonra ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morgunu kaldırıldı.
Çocuğun cesedinin bulunduğu sırada ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.
Minik Emine Irmak, yarın İskenderun Sakarya Mahallesi’ndeki evinden kaldırılarak, gözyaşları arasında toprağa verilecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.