Balık sevdası canına mal oldu

ceset
İskenderun’da sahil bandında kayalıkların üzerinde balık tutmak için gelen İbrahim Güneş (35) bilinmeyen bir nedenle denize düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.
İskenderun sahil bandı üzerindeki kayalıklara balık tutmaya giden İbrahim Güneş isimli genç henüz yerini belirlemeye çalışırken, denize düştü. Kafasını kayalıklara çarptığı devamında hareketsiz bir şekilde denize suyunda kaldığı belirlenen İbrahim Güneş’ın anında olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Çevrede cafede oturan bir güvenlik görevlisi ile bir vatandaş, bir adamın denizde cansız bedenin gördüklerini, polise haber verdi. Emniyet ekipleri ve Acil 112 ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İbrahim Güneş’in hayatını kaybettiğini saptadı. Olayı ilk görgü tanığı güvenlik görevlisi şunları söyledi: “Kayanın üzerinde oturan gençler haber verdiler. Kıyıda bir ceset var, biri düşmüş diye. Bizde hemen koştuk ben olayı emniyet ekiplerine bildirdim. Buraya yunus ekipleri geldi. Bir yunus ekibi polisi ağabey ile suya girip cesedi çıkardık. O zaman şansına Suriyeli doktor buradaydı. Hemen çağırdık müdahale etti. Dedi ki yapacak bir şey yok ölmüş. Sonra bizde kıyıya bıraktık…”
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri de çevrede gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ceset polis tarafından otopsi yapılmak üzere İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili İskenderun Emniyet ekipleri soruşturma başlattığı belirtildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.