TÜMSİAD İGC’nin konuğu oldu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şube Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezi’ne ziyarette bulundu. Dernek yönetimini İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Mali Sekreter Turan Yenievli ağırladı.
Ziyarette, 4 Ocak 2013 tarihi itibariyle şubenin faaliyete başladığını ifade eden TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk, TÜMSİAD Hatay Şubesi olarak Türkiye geneli 55. Şube olduklarını belirterek, 2013 yılı sonuna kadar 500 üyeye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Dernek olarak hedeflerinden bahseden Ertürk; “TÜMSİAD İşadamları Derneği olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır” diyerek vizyonlarını açıkladı.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli de başkan Hasan Ertürk önderliğindeki tüm dernek yöneticilerine başarılar dileyerek, TÜMSİAD’ın kuruluşunun Hatay’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Sohbetin ardından TÜMSİAD Yönetimi ile İGC yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki İçerik‘Engel’ tanımıyorlar!
Sonraki İçerikPayas Belediyespor’a destek kahvaltısı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.