BELEN KAYMAKAMI AYDIN’DAN KIBRIS GAZİSİNE DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

belen gazi3
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kıbrıs Gazisi Mehmet Bakırcı’yı doğum gününde evinde ziyaret ederek, bu anlamlı gününde yalnız bırakmadı.
Kaymakam Aydın, Emniyet Amir vekili Cuma Bağrıaçık, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bakır ile Şehit-Gazi Birimi personeli Hakan Sancaktar ile Bakras Mahallesindeki evinde ziyaret etti. Eşi ve çocuklarıyla ziyareti kabul eden Gazi Bakırcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerinin unutulmadığını, böyle bir günde de hatırlandığını, devletin her zaman yanlarında olduğunun hissettirilmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, duygulu anlar yaşandı.
Kaymakam Aydın, doğum günü münasebeti ile gerçekleştirilen ziyaret sırasında, gazimizin herhangi bir sorunu olup olmadığı hususlarında bilgi aldı ve doğum günü dolayısıyla, her karış toprağı şehit kanıyla yoğrulmuş olan, vatanımız için canlarını çekinmeden ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha anma vesilesi olduğunu, hayatının 62.yıldönümünde hayırlı ömürler dilediğini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.