Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Siyaset Akademisi’nin Son Dersine Katıldı

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Siyaset Akademisi’nin Son Dersine KatıldıSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 8 hafta süren AK Parti Siyaset Akademisi’nin son dersine katıldı. Öğrencilere siyasi bilgi ve tecrübelerini aktaran Yılmaz, öğrencilerin merak ettikleri sorularını yanıtladı.
8 hafta süren ve çeşitli siyaset adamlarının katıldığı Siyaset Akademisinin bu akşam yapılan son dersine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz katıldı. Burada bir sunum yapan Yılmaz, öğrencilere siyasi bilgi ve tecrübelerini aktardıktan sonra soru-cevap kısmında öğrencilerin merak ettikleri sorularını yanıtladı.
Öğrencilerin siyaset üzerine merak ettikleri soruları yanıtlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yılmaz, daha sonra İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine etkinlik hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Yılmaz, “Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siyaset Akademisi organizasyonu adı altında Türkiye’nin bütün şehirlerinde il başkanlıkları ölçeğinde bu faaliyet sürmektedir. Bu faaliyetlere çok sayıda siyasetçi katılmıştır. Bu akşam benimde bir belediye başkanı olarak Üsküdar ilçesi organizasyonunda görev almak üzere buradayım” dedi.
Faydalı bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “120 kişinin katılımı ile son derece faydalı olduğuna inandığım bir sunum gerçekleştirdik. Arkadaşlarımıza bir siyasetçinin, toplumun ve ülkenin geleceği ile ilgili yönetsel anlamda rol alacak kimsenin seçmen ile olan ilişkisinin nasıl olacağını, siyasi vaatlerin hangi mantıklar üzerine kurulacağını ve düzeyini öğretmeye yönelik bir sunum yaptım. İnşallah bir faydan olmuştur” diye konuştu.