Taşçı’dan Mhp’ye Ziyaret

Taşçı’dan Mhp’ye ZiyaretMuhtarlar Derneği Devrek Şubesi Başkanı Mustafa Taşçı, MHP İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şube Başkanı Mustafa Taşçı Milliyetçi Hareket Partisi Devrek İlçe Başkanı Ayhan Danacı’yı Teşkilat binasında ziyarette bulundu.
Ziyaret sebeplerinin Başkan Danacının yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı iadeyi ziyarette bulunmak ve yeni teşkilat binasının hayırlı olması temennisinde bulunmak amacı ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Taşçı, “MHP Devrek İlçe Başkanımız Ayhan Danacının daha önce bize birkaç defa ziyarete gelmelerinden dolayı ve teşkilat olarak yeni bir merkeze taşınmış olmalarından nedeni ile kendilerine iadeyi ziyaret gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Daha önceki basın açıklamalarım da olduğu gibi tekrar belirtmek isterim ki bizler bütün partilere eşit mesafedeyiz. Hepsiyle de yakın ilişkiler kurarak bizlere düşen görevi en iyi şekilde ifa etmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin ağır taşlarından bir tanesi. Teşkilat olarak yeni bir toparlanma ve tamamlanma evresini bitmek üzere. Devrek’te MHP için Ayhan Başkanımız başa geldiğinden beri bir yenilenme bir taşların yerine oturması ve MHP ruhunun tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Ve şunu söyleyebiliriz ki bu konuda Ayhan Başkanımız ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
MHP Devrek ilçe Başkanı Ayhan Danacı Başkan Taşçının bu konuşmasını üzerine kendilerinin göstermiş olduğu nazik ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti. Ziyarette Devrek hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken gündemde ki nüfus yetersizliğinden dolayı bazı beldelerin kapanması konusunda Muhtarlar Derneği Devrek Şube Başkanı Mustafa Taşçı ile hem fikir olduklarını dile getiren Başkan Danacı, bazı belediyelerin kapanması hususunda gerekli yerlere başvurduklarını ve anayasanın 90. maddesi gereğince haklarını yargı yolu ile de aradıklarını belirterek, bazı konularda birlik olunması gerektiğini, Gökçebey halkının adliyelerinin kapatılmaması için verdikleri mücadeleyi örnek olarak verdiklerini ve birlik , beraberlikle her şeyin üstesinden gelinebileceğinin altını çizdi.

Önceki İçerikAziz Behiç, Bursaspor’la 3,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Sonraki İçerikÇalınan Bilgisayar Sahibine Teslim Edildi