Sayokan Sporcuları Aydın Yolcusu

Sayokan Sporcuları Aydın YolcusuAydın’ın Nazilli ilçesinde 2-3 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Sayokan Siyah Kuşak (Tuyun) müsabakalarına Sivas 4 Eylül Belediyespor’lu sporcular da katılıcak.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, müsabakaya katılacak olan Sayokan sporcularının son idmanını izledi. Sebahattin Öztürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen çalışmada sporcular Sayokan’daki çeşitli teknikleri sergilediler.
Başkan Ürgüp burada yaptığı açıklamada, “7 yaşından 47 yaşına kadar sporcularımız belediyemizin tesislerinde yine belediyemizin hocasıyla birlikte Türk sporu olan Sayokan’ı yapıyorlar. Ben özellikle her yaştan sporcumuzun iştirak ettiği spor dallarından ziyadesiyle memnun oluyorum” dedi.
Daha sonra Ürgüp, hafta sonu Nazilli’de düzenlenecek olan siyah kuşak mücadelesine katılacak sporculara başarılar dileyerek, sporcularla tek tek vedalaştı.
Müsabakalar hakkında bilgi veren 4 Eylül Belediyespor Sayokan Sorumlusu Halil Kozanoğlu, “2-3 Şubat 2013 tarihinde Aydın Nazilli’de yapılacak olan Sayokan Federasyonu’nun organize ettiği siyah kuşak sınavına Sivas’tan 4 Eylül Belediyespor Kulübü olarak katılacağız. Müsabakalara katılan sporcularımız başarılı olursa siyah kuşak Tuyun unvanına yükselecekler ve dönüş yapıldıktan sonra ilimizde kuşak bağlama töreni yapacağız” diye konuştu.