Rekreasyon Alanı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Rekreasyon Alanı Çalışmaları Hızla Devam EdiyorKemalpaşa Belediyesi tarafından stadyum caddesi üzerinde bulunan eski futbol sahası üzerine kurulacak olan rekreasyon alanının inşaat çalışmaları sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, alanın Mayıs ayı sonunda hizmete gireceğini söyledi.
Eylül ayında başlayan çalışmaları hatırlatan Başkan Karakayalı, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve büyük bir aksilik olmaması durumunda alanın Mayıs ayının sonlarında tamamlanacağını söyledi. Spor ve rekreasyon alanı inşaatına 4 ay önce başladıklarını söyleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı “Normalde tamamlanma süresi Eylül ayının sonuna kadardı. Yüklenici firma ile görüştük. Mayıs sonu Haziran başı gibi inşaatı bitireceğiz nasip olursa. 14 Bin m2 alanda Kemalpaşa halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak olan bir alan olacak. Spor alanları, dinlenme alanları, havuzlar olacak. Resmi törenlerimizi burada yapacağız. Kemalpaşa’nın büyük bir alanı yoktu. Kentler meydanları ile ün kazanırlar. Biz burada onu gerçekleştirdik. Daha önce bu alanı büyük marketler istemişti ama ben vermedim. Alan geniş olsun insanlar nefes alsınlar istedik” dedi.

Önceki İçerikBaşkan Sakallı Türk Edebiyatının İki Büyük İsmi Haydar Ergülen Ve Vecdi Sayar’ı Ağırladı
Sonraki İçerikYozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Ve Koroner Anjiyografi Ünitesi Hizmete Açıldı