Pazarlar Belediye Meclisi, 2023 Vizyonunu Kaymakam Çınar’la Görüştü

Pazarlar Belediye Meclisi, 2023 Vizyonunu Kaymakam Çınar’la GörüştüKütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Belediye Meclis Üyeleri, “Pazarlar’ın 2023 Vizyonu” görüşmek üzere ilçe Kaymakamı İshak Çınar’ı makamında ziyaret etti.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı sonrası, ilçe Kaymakamı İshak Çınar’ı makamında ziyaret ettiği ve ilçenin 2023 Vizyonunun görüşüldüğü bildirildi.
Ziyaret esnasında, Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Meclis Üyeleri ilçe hakkında görüş alışverişinde bulundular. Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.
Ziyaret Sonrası açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “İlçemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözüyoruz. İlçemizde yapılacak ve yapılmakta olan projeler hakkında Kaymakamımızla bilgi paylaşımı yaptık. Belediyemizin 2023 vizyonunu Kaymakamımız sayın ishak çınar’a anlattık. İlçemizde yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin görüşüldüğü ziyaret her yönü ile verimli geçmiştir. İlçemiz halkına hizmet etmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve belediye meclis üyelerine gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret için teşekkür eden İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar’da yapılan başarılı çalışmaların devamı diledi ve 2023 Vizyonu için birlikte çalışmaktan mutlu duyacağını belirtti.
Ziyaret sonrası Pazarlar Belediye Meclisi adına İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, günün anısına Kaymakam İshak Çınar’a plaket takdim etti.