Nazilli Belediyespor Eksikleri Sorun Etmiyor

Nazilli Belediyespor Eksikleri Sorun EtmiyorSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor sahasında Turgutluspor’u ağırlayacak. Karşılaşma Pazar günü 13.30’da başlayacak.
Deplasmanda karşılaştığı Tepecik Belediyespor’u yoğun kar yağışına rağmen, ağır zeminde mağlup etmeyi başaran ve zirve için umutlanan Nazilli Belediyespor’da Tolga, Ümit Aydemir, Hüseyin ve Fatih Özer Turgutluspor karşısında forma giymeyecek. Geçtiğimiz hafta kart cezası nedeniyle oynayamayan İsmail Konuk ise Turgutluspor karşısında teknik direktör Cüneyt Biçer’in forma şansı vermesi durumunda sahada yerini alabilecek.
Kulübün genel menejeri Orhan İbiş yaptığı açıklamada, Turgutluspor’un durumunun puan tablosunda her ne kadar iç açıcı olmasa da ciddiye alınması gereken bir ekip olduğunu belirtti. Gruptaki takımlar arasında çok büyük güç farkının olmadığını kaydeden İbiş, “Maçlara haftalık olarak bakmak zorundayız. Sahada, gününde olan takımlar maç kazanıyor. Turrgutluspor’u taraftarımızın desteğiyle geçmek istiyoruz” dedi.
TURGUTLUSPOR’DA TANIDIK YÜZLER VAR
Turgutluspor’un kadrosunda Nazilli Pamukspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Kadir Arı ve geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor’un kadrosunda forma giyen Furkan Aydın bulunuyor.

Önceki İçerikBaşkan Akaydın Toroslarda Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Sonraki İçerikLokantada Sergilenen Dev Kemençe İlgi Görüyor