Kızılay Meydanında Peyzaj Düzenlemesi Tamamlandı

Kızılay Meydanında Peyzaj Düzenlemesi TamamlandıSakarya Akyazı Belediyesi teknik ekipleri tarafından Kızılay meydanında yürütülen peyzaj ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.
Kısa süre önce başlatılan hızla tamamlanan Kızılay Meydanı peyzaj çalışmalarında sona gelinerek burada yapılan gözle görülür değişiklik sonrasında yepyeni ve bambaşka bir görünüme kavuşan Kızılay meydanın yeni hali Akyazılı vatandaşlarında büyük beğenisini kazandı.
Akyazı Belediyesi tarafından yapılan peyzaj düzenlemesi, yön tabelaları çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları sonrasında yepyeni bir görünüme kavuşan Kızılay meydanı artık yaya ve araç trafiği için daha düzenli ve tertipli bir hale getirildi.
Akyazı Belediyesi teknik ekipleri benzer Peyzaj düzenlemesi, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarının ilçede plan ve program dahilinde sürekli olarak devam ettirileceğini Akyazı’nın çok daha güzelleşeceğini ve gelişen büyüyen Akyazı’nın hız kesmeden daha modern ve eskisinden çok daha güzel bir ilçe olması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydettiler.