İlk Sertifikalar Cemaate Verildi

İlk Sertifikalar Cemaate VerildiMilli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülmekte olan “Okullar Hayat Olsun” projesi ile İlkadım ilçesindeki Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu’nda ilk sertifikalar Abdurrahman Çelebi Camii cemaatine yönelik açılan bilgisayar kursundaki kursiyerlere verildi.
Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu’nda düzenlenen sertifika törenine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü Seyidahmet Sulubey, Okul Müdürü Saffan Bölükbaşı, Abdurrahman Çelebi Camii İmanı Hatibi Erol Er ve kursiyerler katıldı.
Sertifika töreni öncesi konuşan cami imamı Hatibi Erol Er, “Cami cemaatimizle birlikte katıldığımız bilgisayar kursu ile yeni beceriler ve bilgiler edindik. Bu proje ile mahalle sakinlerine verilen eğitimlerle okullarda hem çocuklarımız hem de bizler eğitiliyor ve bu eğitimlerin de devamını istiyoruz” dedi.
Proje ile okulların 7 gün 24 saat mahalle sakinlerinin hizmetine sunduklarını ifade eden İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Böylece okullarımız mahallenin kültür, sanat ve spor merkezi haline geldi. Bu mahallemizde Abdurrahman Çelebi Camii cemaatine yönelik açtığımız bilgisayar kursunun sertifikalarını veriyoruz. Katılan kursiyerlerimize ve kursta emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmacıların ardından kursa katılan cemaate sertifikaları verildi.