İçişleri Bakanı Güler’den Başkan Yılmaz’a Sürpriz Telefon

İçişleri Bakanı Güler’den Başkan Yılmaz’a Sürpriz TelefonSon yapılan kabine değişikliğinde İçişleri Bakanlığı’na getirilen ve Samsun’da da uzun süre valilik yapan AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı telefonla arayarak Samsun halkına sevgi ve saygılarını iletti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, periyodik olarak düzenlenen ve Samsun’un tanınmış ve başarılı işadamları ve sevilen simalarını bir araya getiren kahvaltıda İçişleri Bakanı Muammer Güler’le yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
Son yapılan değişiklikle kabinede 4 bakanın değiştiğini anımsatan Başkan Yılmaz, bu bakanlardan birisinin de uzun yıllar Samsun’da valilik yapan Mardin Milletvekili Muammer Güler olduğunu söyledi. Güler’in son derece değerli bir insan ve yönetici olduğunu ifade eden Yılmaz, “Muammer Güler bey burada valilik yaptığı süre içerisinde Samsun halkının sevgisini ve saygısını kazanmış değerli bir yöneticiydi. Ben bakan olduktan sonra kendisini tebrik etmek için biraz geciktim. Ama inanır mısınız bir akşam geç saatte kendisi beni aradı. Dedi ki; ‘Sen belki bana ulaşamamışsındır. Hiç fark etmez aramızda. Benim bu göreve gelmemde ne kadar sevindiğini çok iyi biliyorum. Senden bir ricada bulunuyorum. Bütün Samsun halkına benim bu göreve atanmam dolayısıyla mutlu olduğuna inandığım Samsunlulara fırsat bulduğun her ortamda sevgilerimi ve saygılarımı ilet’ dedi. Üzerimde kalmasın ben de sizlere iletiyorum. Sayın Bakan gerçekten de bir gönül insanı. Diğer yeni bakanlarımızın da Samsun’a güzel hizmetleri olacaktır. Ama Samsunumuz da vali olarak görev yapmış olan bir bakanın, Bakanlar Kurulu’nda bizi zaten en iyi şekilde temsil eden bakanımızla birlikte Samsun’a katkısının çok daha fazla olacağını düşünüyorum” diye konuştu.