Canik’ten Destek İstediler

Canik’ten Destek İstedilerOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’ten SAKEV’in çalışmaları için destek istedi.
OMÜ Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik, Prof. Dr. Ahmet Başoğlu, Samsun Araştırma Kültür Eğitim Vakfı (SAKEV) üyesi eğitimcilerle birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i makamında ziyaret etti. Fakülte hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Mustafa Tiftik, SAKEV’in çalışmaları için Başkan Genç’ten destek istedi.
Canik’teki çalışmaları bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirten Dekan Prof. Dr. Tiftik, “Çalışmalarınızı takdir ediyorum. Uluslararası yatırımlar, AVM’ler, sağlık merkezleri hızla gelişen bir Canik’i önümüze sunuyor. Özellikle eğitim alanında yaptığınız işleri hep beraber müşaade ediyoruz. Gençlik ve aile konularında hazırladığınız projeleriniz Başbakanımız tarafından ödüllendirildi. Biz de SAKEV’in çalışmalarında tecrübenizden yararlanmak istiyoruz” dedi.
SAKEV’in başarılı çalışmaları olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç de, “Özellikle eğitimde aileyle çocuğu buluşturacak faaliyetler konusunda çalışmalarınızı takdir ediyorum. Bu anlamda bizim de Aile Okulmuz var. Eğitimin önemine inanıyoruz. Son 8,5 yılda ilçemize biri üniversite, biri kolej olmak üzere 14 yeni eğitim yuvası kazandırdık. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Bu zamana kadar geleceğimiz olacak çocuklarımız ve gençlerimiz için her türlü çalışmaya destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Canik’i bir eğitim merkezi yapmakta kararlıyız” şeklinde konuştu.