Torku Konyaspor’a Hollandalı Golcü

Torku Konyaspor’a Hollandalı GolcüPTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor 28 yaşındaki Hollandalı golcü oyuncu Sjoerd Adrianus Theodorus ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçen 28 yaşındaki Hollandalı golcü oyuncu Sjoerd Adrianus Theodorus ile kulüp tesislerinde Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen ve Basın Sözcüsü İbrahim Çınar’ın da hazır bulunduğu törenle bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
Transfer için yapılan görüşmelerin biraz uzun sürdüğünü ama olumlu sonuçlandığını belirten Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, “Ara transfer döneminde takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız Sjoerd Ars’ı kadromuza dahil ettik. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kendisi göstereceği performans ve atacağı gollerin yanı sıra takımımıza vereceği katkı ile Torku Konyaspor’umuzun Süper Lig hedefine ulaşmasında faydalı olacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından Hollandalı oyuncu, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllığına Torku Konyaspor’lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.