Otomobil Eve, Minibüs Markete Daldı

Otomobil Eve, Minibüs Markete DaldıAdıyaman’da yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil evin bahçesine, yolcu minibüsü ise bir markete daldı. Markette müşterilerin olmaması olası bir faciayı önledi.
Edinilen bilgiye göre, Yasin E. idaresindeki 02 M 0320 plakalı şehir içi yolcu minibüsü ile Yusuf A. idaresindeki 01 APF 25 plakalı otomobil, Siteler Mahallesi 8 Nolu Sağlık Ocağı yakınlarında çarpıştı. Otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu otomobil bir evin bahçesine, minibüs ise Zeynal Y.’ye ait markete daldı. Market adeta savaş alanına dönerken, markette müşterilerin olmaması olası faciayı önledi.
Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunurken, kazada yaralanan olmadı. Minibüsün markette dalması ile yaşadığı korkuyu anlatan market sahibi Zeynal Y. “Otomobil ile minibüs aniden çarpıştı. Büyük bir ses çıktı. Birde baktık ki, minibüs üzerimize geliyor. Hemen koltuktan kalkıp marketin arka tarafına kaçtık yanımdaki arkadaşla. Allah’tan içeride müşteri yoktu, yoksa çok kötü sonuçlar meydana gelebilirdi” dedi.
Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası kaza yapan otomobil ile minibüs olay yerine gelen çekiciler ile kaza yerinden kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.