Kansere Yenik Düşen Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kansere Yenik Düşen Polis Memuru Son Yolculuğuna UğurlandıBalıkesir’in Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kanserden vefat eden polis memuru için tören düzenlendi.
Bandırma Kaymakamlığı’nda koruma görevlisi olaran çalışırken yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle bu görevinden ayrılan Mustafa Orhan (44), bir süredir tedavi gördüğü Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Orhan için Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İl Emniyet Müdür Yardımcısı A. Kadir Çılman, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki ve çok sayıda polis memuru katıldı.
Tören esnasında eşinin tabutuna sarılarak göz yaşı döken Nihal Orhan fenalık geçirdi. Orhan’a ilk müdahaleyi 112 doktorları yaptı. Burada ilk müdahalesi yapılan Nihal Orhan daha sonra Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Orhan’ın na’şı Haydarçavuş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bursa’nın Karacabey ilçesine götürüldü.