Başkan Karadere, Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı

Başkan Karadere, Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest BırakıldıEspiye Belediyespor’a yardım amacıyla zorla para topladığı iddiasıyla tutuklanan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Giresun Ağır Ceza Mahkemesi’nde pazartesi günü başlayan duruşmada bugün karar çıktı. Duruşmaya tutuklu bulunan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Fen İşleri Müdür Vekili Selim Dursun Ali Gürsoy, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Mustafa Bodur ve memur Mehmet Kılıç ile birlikte tutuksuz yargılanan Belediye Başkan Vekili Ersin Bahadır ve meclis üyesi Orhan Perçin katıldı.
Giresun Ağır Ceza Mahkemesi 4 gündür süren duruşmalar sonunda Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Fen İşleri Müdür Vekili Selim Dursun Ali Gürsoy, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Mustafa Bodur ve memur Mehmet Kılıç hakkında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması kararını verdi.

Önceki İçerikZiraat Türkiye Kupası
Sonraki İçerikÖzel Ergin Koleji Uluslar Arası Matematik Yarışması (amc-8)’nda 6 Madalya Aldı