Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığı Hizmete Girdi

Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığı Hizmete GirdiEmniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na bağlı Samsun Bölge Başkanlığı hizmete girdi.
Çiftlik Polis Lojmanları binasında hizmete giren Samsun Bölge Başkanlığı’nda daha önce Samsun Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Sebahattin Artun atandı. Sebahattin Artun yaptığı açıklamada, “İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Samsun’da olmak üzere 6 bölgede başkanlık var. Samsun’da benimle birlikte 12 tane daha birinci sınıf emniyet müdürü olan polis başmüfettişi bulunuyor. Polis başmüfettişi sayısının 30’a çıkmasını bekliyoruz. Samsun Emniyet Müdürlüğü ile kardeş kuruluşuz. Astımız ve üstümüz yok. Emniyet teşkilatı içinde denetleme ve soruşturmalar ile ilgili Ankara’nın yapacağı görevlendirmeyle arkadaşlarımız görev alacaklar. Karadeniz Bölgesi’ne yönelik hizmet vereceğiz” dedi.
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İrfan Akkaya, Teftiş Kurulu Başkanlığı Samsun Bölge Başkanlığı’nı ziyaret ederek Sebahattin Artun’a görevinde başarılar diledi.