‘gdo Kara Kedi’nin Galası Siirt’te Yapıldı

‘gdo Kara Kedi’nin Galası Siirt’te YapıldıŞafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı yeni filmi ‘GDO Karakedi’nin galası Siirt Kültür Sineması’nda düzenlenen törenle yapıldı.
Emniyet Müdürlüğü’nün davetlisi olarak Siirt’e gelen sanatçılar Şafak Sezer, Anıl Tetik, Hamdi Karaman ve Serkan Sezgin’in katıldığı gala, Siirt Kültür Merkezi’nde yapıldı. Sanatçı Sezer, Vali Ahmet Aydın, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ile birlikte yaş pastanın mumlarını söndürdü. Siirt’te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sezer, tüm vatandaşları bu bölgeleri görmeye davet etti. Vali Ahmet Aydın da geldikleri için sanatçı Sezer ve arkadaşlarına teşekkür etti. Aydın, “Siirt’i ve Siirt’in güzelliklerini tanıtmak amacıyla bir çok faaliyet planlıyoruz. Bu tür etkinlikler ilimizin tanıtımı açısından çok büyük yarar sağlıyor. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi. Sinemaseverlerin yoğun ilgi göstermesi nedeniyle zaman zaman izdihamın yaşandığı gala, filmin izlenmesiyle sona erdi.
Gösterimin ardından Siirt Valisi Ahmet Aydın ve Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu filmin oyuncularına plaket, Siirt battaniyesi, Pervari balı ve Siirt fıstığı hediye etti. Şafak Sezer’in sinema salonundan ayrılırken davetlilere Kürtçe “Ez we pır hazdıkım” (Ben sizleri çok seviyorum) demesi uzun süre alkışlandı.

Önceki İçerikGazeteciler, Bashar Kadumi İçin Bir Araya Geldi
Sonraki İçerikEnez’e Yeni Devlet Hastanesi Yapılacak