ERGİAD Üyeleri Umreye Gitti

ERGİAD Üyeleri Umreye Gitti
Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) üyeleri umre için kutsal topraklara gitti. Umreye giden heyette Belediye Başkanı Kasım Şimşek, eşi Ayşegül Şimşek ile birlikte 27 kişi bulunuyor.
Umreye giden ERGİAD üyeleri için uğurlama töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende konuşan Belediye Başkanı Kasım Şimşek, insanların hangi makamda olursa olsun Allah’ın Kulu olduğunu ve kulların herzaman hata yapabileceğini unutmaması gerektiğini belirtti.
Organizasyonu düzenleyen ERGİAD’a teşekkür eden Başkan Şimşek, “Allah’a çok şükür olsun ki, 27 kardeşimizle umre ziyaretine gidiyoruz. Ülkemize, ilimize, ilçemize ayrı ayrı dua edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Erzin’de ilk defa geniş katılımlı bir umre programı düzenlemenin kendilerine nasip olduğunu söyleyen Dernek Genel Sekreteri Mehmet Bulut, “Kafilede bulunanların birçoğu ilk defa umreye gidiyor. Millet olarak geçmiş olduğumuz zor şartların biran önce güzelliklere dönüşmesini dilemek için kaçırılmayacak manevi bir atmosfere yolculuk yapıyoruz” diye konuştu.

Önceki İçerik“Cezanın az olduğunu iddia edenler gelsinler dosyaya baksınlar”
Sonraki İçerikKamplardaki Suriyeliler’in sayısı 163 bine dayandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.