Vali Yardımcısı Akdoğan’a Veda Yemeği

Vali Yardımcısı Akdoğan’a Veda Yemeği
Yaklaşık 16 aydır Hatay Vali Yardımcısı olarak görev yapan ve yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan için, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz tarafından veda yemeği verildi. Şehir Kulübü’nde verilen yemekte konuşan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, verdiği hizmetlerden dolayı Akdoğan’a teşekkür etti.
Yaşam gibi görevlerin de bir sonu olduğunu, önemli olanın ise; onurlu bir görev icra edip sağlık ve sıhhat içerisinde emekli olabilmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek olduğunu ifade eden Vali Lekesiz, ‘Sayın Akdoğan da, 40 yıllık görev süresi içerisinde ülkemizin dört bir yanında eğitimde, tarımda, turizmde, sağlıkta, güvenlikte ve bunun gibi her konuda Anadolu insanına hizmet ederek gelmeni nonurunu ve bunun sonucundaki bahtiyarlığı yaşıyor. İnsanımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendisine, eşi Hanımefendiye ve aile bireylerine Hataylılar ve Devletim adına teşekkür ederim’ dedi.
Vali Yardımcısı Kadim Doğan ise, Akdoğan’ın mesleğe Kaymakam Adayı olarak ilk defaHatay’da başladığını, emekliliğin de aynı ilden kısmet olduğunu ifade ederek, ‘Biz Mülki İdare Amirleri görev yaptığımız yerlerden ayrıldıktan sonra bir hoş sada bırakmışsak bizim için yeterlidir ve övünç kaynağıdır. İnşallah hepimiz sağlık ve sıhhat içinde bu günleri görürüz’ dedi.
Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ise, mesleklerinin çok zor ve meşakkatli ancak bir o kadar da gurur verici olduğunu ifade ederek, ‘Bu ülkenin her karesinde, her dikilmiş ağacının altında bir mülki idare amirinin emeği ve alın teri var, buna inanıyorum. Kıymetli büyüklerimizden edindiğimiz birikimlerimizle bu bayrağıbizden sonra gelecek arkadaşlarımıza onurumuzla devretmeyi Allah bize de nasip etsin’ dedi.
Vali Yardımcısı Mustafa Akdoğan ise, böylesine anlamlı bir veda buluşmasındandolayı Vali Lekesiz’e ve davetlilere teşekkür ederek, ‘Hatay’daki görev süremiçerisinde bana verilen değer, dostluklar ve yakınlıklar için başta SayınValimiz olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim’ dedi.
Konuşmaların ardından Vali Lekesiz, Vali Yardımcısı Akdoğan’a günün anısına hediye verdi.

Önceki İçerikİSKENDERUN’DA ALMAN ASKERLERİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER
Sonraki İçerikPayas Belediyespor ikinci yarıya hazır!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.