Başkan Yurtman Karayılan’a hizmet yağdırıyor!

Başkan Yurtman Karayılan’a hizmet yağdırıyor!
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, büyükşehir meselesini tartıştığımız şu günlerde hizmet etmeyi sürdürüyor.. Başkan Yurtman, hizmetlerine bir yenisini ekleyerek, içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını başlattı.
İskenderun’a bağlı Karayılan beldesinde içme suyu yenileme çalışmaları başlatıldı. Karayılan Belediye binası önünde kurban kesilerek Kuran-ı Kerim’in okunması ve yapılan dualar ile içme suyu şebeke yenileme çalışmaları start aldı. Yüklenici firma olan Ebru Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. tarafından yapımına başlanan yeni içme suyu şebekesinin 2.5 ayda bitmesi bekleniyor. İçme suyu yenileme çalışmaları ile beldeye hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Mehmet Yurtman, “Beldemizin hayati ihtiyacı olan su şebekesi projesini en modern şekliyle sunmuş bulunuyoruz. 15 Ekim’de başlattığımız kanalizasyon çalışmaları yüzde 50 oranında bitti. 100 yıl ömürlü Ductil borularının kullanıldığı su şebekemiz de inşallah 2.5 ayda bitecek. Kanalizasyon ile birlikte bitecek ve arkasından doğalgazı da eklediğimiz zaman yer altındaki hareketimizi tamamlayıp, Haziran’dan itibaren üst yapı çalışmalarına da başlayarak, Karayılan’daki hizmetleri en üst seviyede tamamlayacağız” dedi.
Başkan Yurtma ayrıca, “4 Şubat’ta kültür sarayı ikmal inşaatı ihalesini yapacağız ve 8 ayda tamamlayacağız. Pazar yerimiz bir ay sonra hizmete girecek” diye konuştu.
Yüklenici firma olan Ebru Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. adına konuşan Uzman İnşaat Mühendisi M. Tevfik Yıldız ise, “İçme suyu şebekesi Karayılan’a hayırlı olsun” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.