Palmiye Hastanesi’nden A Sınıfı Hizmet!

Palmiye Hastanesi’nden A Sınıfı Hizmet!
Türkiye geneli 495 özel hastane arasından A sınıfı ünvanına kavuşan İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, sağlık kriter testinden başarı ile geçti.
Özel Palmiye Hastanesi, “A Sınıfı Hastane” kategorisine yükseldi. Açıldığı günden bu yana bölgede kaliteli sağlık hizmetiyle adından söz ettiren Özel İskenderun Palmiye Hastanesi, Sağlık Bakanlığı hizmet kalite denetimleri göz önünde tutularak verilen puanlama sonucu en yüksek puan kategorisi olan “A Sınıfı Hastane” kategorisine yükseltildi. Konuya ilişkin basın toplantısı düzenleyen Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Genel Koordinatör Seval Kirmit Yazar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Kirmit ve Başhekim Op.Dr.Yılmaz Şahutoğlu, A sınıfı hastane olmanın kıvancı ve mutluluğunu, basın mensupları ve kamuoyuyla paylaştılar.
Palmiye Hastanesi’nden A Sınıfı Hizmet!
ETİK VE BİLİMSEL ÇALIŞIYORUZ
Konu ile ilgili bilgiler veren Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yılmaz Şahutoğlu, “Etik değerlerle, bilimsel yöntemlerle, dünya standartlarında güleryüzle hizmet veriyoruz. Hastanemizde 265 personel görev yapıyor. Hastanemiz dört yıl önce küçük çaplı hastaneyken, yönetim değişikliğinin ardından hizmet kalitesi ve branşlaşma arttı. 2 hafta önce Sağlık Bakanlığı’nın denetiminden geçtik. Yaklaşık 1700 parametreyle teste tabi tutulduk ve tüm bunların sonucunda hastaneniz Palmiye, Sağlık Bakanlığı tarafından A sınıfı hastane kategorisine yükseltildi. Hastanemizde Almanya’nın ve Amerika’nın en iyi cihazlarını en iyi hekim kadrosuyla kullanıyoruz. Bugün Kardiyoloj ve Nöroloji birimleriyle hizmetinizdeyiz. 3 yıldır bebek dostu hastaneyiz. Üst kata çocuk kompleksi yapmayı amaçlıyoruz. Yoğun bakım ünitemizde hizmet kalitesini yükseltiyoruz. Yakın bir zamanda son teknoloji MR cihazına kavuşuyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, etik, güleryüzlü ve bilimsel çalışıyoruz. Hizmetiçi eğitimlerimizi, üniversite hastanesi standartlarında yapıyoruz. Büyümemizde ve gelişmemizde sağlıkta bir marka değeri olmamızı sağlayan hastalarımıza teşekkürü bir borç bilir, hastanemizin gelişimi için çalışmalarımızın kesintisiz devam edeceğini bildirmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.
Palmiye Hastanesi’nden A Sınıfı Hizmet!

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.