Kaymakam Su, gazetecilerin “Çalışan Gazeteciler” Günü’nü kutladı

Kaymakam Su, gazetecilerin “Çalışan Gazeteciler” Günü’nü kutladı
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, yayınladığı mesajla gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Kaymakam Su, “10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, Basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 52.yılını kutlamaktayız” diyerek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, idareciler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Ayrıca, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de yerel basının katkısı önem taşımaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.