Teşekkürler Payas!

Teşekkürler Payas!
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, büyükşehir kapsamında kentin ilçe olması için birlik beraberlik duygularıyla hareket eden toplum önderlerini ziyaret ederek, teşekkür etti..
Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ın geleceği için ‘güçbirliği’nde bulunan toplum önderlerini onore etti. Başkan Altan; AK Parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve belediye müdürleri ile birlikte Payas’ın ilçe olması için verilen mücadelede birlik beraberlik duygularıyla hareket eden, destekte bulunan toplum önderlerini ve kurumları ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Teşekkürler Payas!
Başkan Bekir Altan yaptığı açıklamada, “İlçe olma sürecinde yaptığımız mücadelede birlik ve beraberlik içinde bizlere destek olan kurumlarımıza ve toplum yöneticilerimize, şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum. 2013 yılının ilk gününde bu ziyareti gerçekleştirdik. Çünkü, ilçemizde hep birlikte güzel günler yaşamak en büyük dileğimiz” diye konuştu.
Başkan Altan’ın bu yaklaşımı takdir toplarken, gün boyunca siyasi partiler, cemiyetler, sanayiciler ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.