Coşku zirvedeydi..

Coşku zirvedeydi..
Binlerce İskenderunlu 2013 yılını, İskenderun Belediyesi’nin Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlediği kutlama programıyla karşıladı. Yeni yıl kutlama programına, eşi Dr.Ümran Civelek ile birlikte katılan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, halkın yeni yılını kutladı.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, 2012’nin son günlerinde iskele üzerinde inşa edilen beton platform üzerinde çalışmaları inceledi ve basın mensuplarına bilgi verdi.
İskele inşaatında çalışanların hazırladığı meşaleler yakıldı. Belediye Başkanı Yusuf Civelek 2012’nin son dakikalarında Atatürk Anıt Alanı’na geçti. Halkın arasında dolaşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çocukları sevdi ve ailelerin yeni yılını kutladı.
Coşku zirvedeydi..
Halkın müzik eşliğinde yeni yılı eğlenerek karşıladığı kutlamada, alanı dolduran halka seslenen Belediye Başkanı Yusuf Civelek, mutlulukla ve bir arada karşılanan yeni yılın İskenderun’a, Hatay’a ve tüm Türkiye’ye güzellikler getireceğine inandığını dile getirdi. Vatandaşların sevgi gösterisi ve tezahüratları arasında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “İskeleyi üç ay kadar sonra hep birlikte hizmete açacağız. İskelede birlikte balık tutacağız, sandalla dolaşacağız. Yanımızdaki nikâh salonunda gençlerimizin nikâhını kıyıp birlikte eğleneceğiz. 2013 yılı hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Hoş geldin 2013. Herşey daha güzel olacak. İyi ki varsınız. İskenderun sizinle gurur duyuyor. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. İyi eğlenceler” dedi. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Atatürk Anıt Alanı girişine asılan ışıklı panoyla da İskenderunluların yeni yılını kutladı. 2013 yılının ilk dakikaları Gangnam Style adlı parçayla ve havai fişek gösterisi ile karşılandı. Binlerce kişinin katıldığı yeni yıl eğlencesi coşkuyla devam etti.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce, kutlamaya katılanlara şapka, gözlük gibi yılbaşı eğlence malzemeleri dağıtıldı. Ayrıca, meyvesuyu ikramında bulunuldu. Alanda, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i yakınında gören bir genç, “İskenderun Belediye Başkanı gibi önemli bir insan karşımda duruyor. Çok mutluyum” sözleriyle, sürpriz yaparak, hemen ailesini cep telefonuyla aradı ve ailesini Başkan’la görüştürdü. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, cep telefonuyla gencin ailesinin yeni yılını kutladı. İskenderunlular, bugüne kadar hiç görülmemiş büyük bir coşku ve katılımla 2013’ü yeni umut ve heyecanla karşıladı.

Önceki İçerikGörevi 5 kişilik ‘Komisyon’ yürütecek!
Sonraki İçerikSuriyeliler yeni yıla Anıt Alanında girdi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.