AGM Otomotiv, Nardüzü’nde 300 kişi istihdam edecek

AGM Otomotiv, Nardüzü’nde 300 kişi istihdam edecek
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllardır faaliyette olan Göksan Otomotiv’in adı AGM Otomotiv olarak değişti. AGM Otomotiv ise, 2013 Ocak ayı içerisinde İskenderun OSB’den Nardüzü Beldesi’nde kurulan tesislere taşınacak. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’yu ziyaret eden AGM Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, Nardüzü tesislerinde 300 kişi istihdam edeceklerini söyledi.
2013 yılı Ocak ayında Nardüzü tesislerine taşınacaklarını belirten Göçmen, çok daha geniş bir alanda, ileri teknoloji ve imkanlarla üretim yapacakları bir tesiste hizmet vereceklerini belirterek, taşınma öncesi tüm bürokratik işlem ve belgelerin tamamlanması için Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’yu ziyaret ettiklerini söyledi.
Göçmen, “İskenderun OSB’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Göksan Otomotiv’in adını merhum babamız ve yönetim kurulu başkanımız Ahmet Göçmen’in adını verdik. Babamız merhum Ahmet Göçmen’in en büyük hayali daha fazla işçi istihdamına olanak sağlayan büyük tesisleri hayata geçirmekti. Bu hayali yerine getirmek bizleri çok mutlu etti. Bölgemizin ve ülkemizin üretime ve ihracata ihtiyacı var ve istihdam edilmeyi bekleyen onbinlerce insan varken, doğru bir karar verdik ve Nardüzü tesislerimizi faaliyete geçirerek, 300 civarında personeli istihdam etmiş olacağız. Tüm yatırımcılara olduğu gibi bizden de desteğini esirgemeyip ön ayak olan başkanımız Mehmet Yolcu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Yolcu da, bölgenin kalkınmasında, ülke ekonomisinin büyümesinde katkı sunmak isteyen tüm yatırımcıları ayrım yapmaksızın desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek, beldede yatırım yaparak 300 kişiyi istihdam edecek olan AGM Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e teşekkür etti.

Önceki İçerikİskenderun deyip geçmeyin!
Sonraki İçerikPalmiye Hastanesi hizmet yelpazesini genişletti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.