“İskenderun önemli değişim ve gelişim yaşadı”

“İskenderun önemli değişim ve gelişim yaşadı”
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun’un her yönden büyük bir gelişim içerisine girdiğini belirtti. Kaymakam Su, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlediği yılık değerlendirme toplantısında, insan odaklı hizmet ürettiklerini söyledi. Hizmetin merkezine insanı koyduklarını ifade eden Su, “Tüm kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde, halkımıza en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. İskenderun sağlıktan, ekonomiye, eğitimden, ulaşıma kadar bir alanda önemli değişimler ve gelişimler yaşadı, yaşıyor, yaşayacak. İskenderun her yönden büyük bir gelişim içerisine girdi” dedi.
Eğitim alanında düzenlenen kampanya kapsamında, 650 bine yakın kitap bağışının yapıldığını vurgulayan Su, İskenderun’da 13 kurum ve 12 hayırsever tarafından ilçede okul yaptırıldığını belirtti. “Bu benim eserim” projesi ile 5 bin 247 projenin üretildiğini kaydeden Kaymakam Su, ilçedeki tüm okulların klimalı hale getirildiğini, okullarda kamera ve engelliler için özel hizmetler yapıldığını söyledi. AB projelerine de büyük önem verdiklerini belirten Su, “37 proje uygulandı ve 17’si ise devam ediyor. Tarımda 336 dekar muz sera alanına ulaştık. Çiftçilere önemli destekler verilerek ürün çeşitliğini arttırdık. Köydes, Beldes projeleriyle köylerin ve beldelerin yol, su, sağlık gibi önemli hizmetler almasını sağladık. Emniyet olayında yıl içerisinde operasyonlar yaparak suç örgütlerine büyük darbeler indirildi” ifadelerini kullandı. İskenderun’un simgesi haline gelen “İskenderun Güvercini’nin tanıtımına büyük önem verdiklerini ifade eden Su, bu güvercinin isim tescil hakkını almak için çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Türkdönmez, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, birim amirleri katıldı.

Önceki İçerik“Üreten insanın kendine güveni ve saygısı artar”
Sonraki İçerikKick Boks’da gururumuz oldular
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.