Transfer fırtınası kopuyor

Sözüm yerindeyse fırtınalar kopmaya başladı. Şu anda çok ciddi transfer kavgaları başladı. Futbolcular gidecekleri kulüpleri belirlemek için mücadele ederken, kulüplerde kendi takımında oynatacağı futbolcuları almak için çaba harcıyor. Şu anda müthiş bir transfer fırtınası kopuyor. İskenderunspor sezonu iyi tamamlamadı.
Kırıkhanspor’a baktığımızda o da istediğini alamadı. İskenderun Demirçelikspor’un zaten hedefi belli. Bu sezon takımı gençleştirmeye gitti. Hatay spor’a baktığımızda ise ciddi paralar harcadı, liderliğe kadar çıktı. Ama şu anda 4. sıraya kadar indi.
Hatay kulüplerinin arasında da ciddi transfer mücadelesi sürüyor. Tabi bu transfer listesinde en çok dikkati çeken ise İskenderunspor oluyor. Çünkü anlaşılan o ki kökten temizlik var. Sezon ortasında sorun yaşayan futbolcular, maça çıkmak istemeyen futbolcular ile bunların hepsini içine atan ve şu ana kadar sabırla takımın selameti için bekleyen yönetim vardı. Şimdi herkes eteğinde ki taşları dökecek ve dökmelide.. Bakalım İskenderunspor’da kimlerin kafası gidecek? Rafa kaldırılan cezalar ödetilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

İskenderun & Demirçelik

İki ismi bir binden asla ayıramazsın. Ben çok yazdım, yazmaya da devam edeceğim. Hala Cengiz Başkandan bir haber alamadım. Bu kulüplerin birleşmesi konusunda tüm kamuoyu gerçekten bir cevap bekliyor. Umarım en kısa zamanda bu açıklamalar gelir. Ama yinede şunu belirtmekte fayda var; Bu iki kulüp bizim kulüplerimiz, hiç birini bir birinden ayrı etmemiz söz konusu bile olamaz O zaman, iki kulübün yönetimi de birlikte hareket etme kararı alsınlar da bunu tüm kamuoyu bilsin. Taraftarlar arasında birliktelik sağlandı. İskenderunspor ile Demirçelikspor amigoları arasında çok ciddi bir birliktelik sağlandı. Her iki maçta da bunları görmek mümkün. Kentimiz için ciddi bir gelişme.. Yıllardır böyle olması gerekirken yapamadık. Ama kısmet bugüneymiş,
İki kulübün taraftarları ve amigoları tek çatı altında bir araya gelmeyi başarıyorsa bu işin başlangıcı olmuştur. Bu nedenle İskenderunspor yönetimine ve Demirçelikspor yönetimine çağrımdır; Gelin birlikte hareket edin! Bir başkalarına karşı dik ve güçlü durun!
İskenderunspor’un transfere ihtiyacı var. Bu transferler neden iki kulüp arasında olmasında bir başka kulüplerin arasında olsun! Artık bu konuları da aşmamız gerekiyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.