Takım gidiyor!

Kentimiz İskenderun’u 3. ligde temsil eden İskenderunspor büyük yıkıntılarla karşı karşıya geliyor. Gerçekten İskenderunspor’un bu durumlara gelmesinde mevcut yönetimin önemli katkıları var. Bir yerde görev aldığınız zaman o görevleri layıkıyla yerine getirmek yönetime seçilen kişilerin görevleridir.
Kentimizin gerçek aynası olan İskenderunspor, son zamanların en sahipsiz dönemini yaşıyor. ‘Varlık içinde yokluk yaşanıyor’ denen söz tam bize uymuş durumda.
Çok güç şartlar altında lige çıkartılan bu takım şu anda ise yönetimin sahipsizliği yüzünden küme düşmeyle karşı karşıya kaldı. Takımın içerisinde ne oluyor? Kimse bilmiyor ama ciddi anlamda sıkıntının olduğunu tahmin ediyoruz.
Son oynanan maçlara baktığımız zaman takımın içerisinde uyum sorununun var olduğunu görmek gerekir. Çünkü takımın gidişatının çok kötü durumda olduğunu şimdiden görüyorum. Takımın gol yeme ortalaması çok yükseldi. Şu anda en son sıraya geldi. Bu takım nerelerdeyken, son sıralara gelmesi düşündürücü.
Gerçekler her zaman acıdır. Ama herkes oturduğu yerden yorum yaparsa, artık yorumunu yapacağınız takım bile olmayacaktır. Şu anda merak edilen çok önemli sorular var. Bu takım bu sezon ligde kalacak mı? Yoksa bu kentin hayallerini süsleyen İskenderunspor beceriksizliğin kurbanı mı olacak!

Yönetim kurulu üyeleri istifa etmeli.
İskenderunspor yönetimine sesleniyorum; Bu güne kadar neden bu kadar çok uzakta durdunuz? Kimse anlamıyor. Aslında yapacak çok imkânınız varken, neden bu kadar uzak durdunuz? Herkes çok merak ediyor. Bizler sizleri çok ciddi ve başarıların adamları olarak biliyorduk. Yanılıyor muyuz? Bilmiyorum Eğer biz yanılıyorsak neden yöneticiliğini yaptığınız takım neden bu durumda..
Yöneticilik yaptığınız takımın ligin son sırasında yer aldığını biliyor muydunuz?
Şimdi herkes ‘Takıma kimse sahip çıkmıyor’ diye serzenişte bulunuyor değil mi! Önce takıma yöneticilerin sahip çıkması lazım ki, bir başarı gelsin. Sonra zaten tüm İskenderun takıma sahip çıkar. Eğer bu takıma destek olmayacaksanız istifa edin ve bırakın bari herkes önünü görsün, kimin ne yaptığını herkes bilsin.
Hatırlıyor musunuz, iş adamları bir açıklama yapmışlardı; Bu takımın birlik içinde sahiplenilmesi gerektiğini söylüyorlardı. Peki! yöneticileri olan bir takımın sahibi nasıl olunur onu da bilmiyoruz gerçekten.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.