Bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler

Bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler
İskenderun’un tanınmış ve sevilen işadamlarından İnan Oto Lastik Sahibi ve Bridgestone Ana Bayisi Nazım İnan’ın büyük oğlu Emir, gönlünü kaptırdığı Yıldız Ailesi’nin güzel kızı Ecem ile bir ömür sürecek olan birlikteliğe ‘evet’ dedi. Grand Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Emine – Nazım İnan çifti, örnek bir ev sahipliği yaparken, davetlilerle tek tek ilgilendi.
Etkileyici ışık ve muhteşem bir atmosferde alkışlar arasında gecenin ilk dansını yapan Ecem – Emir çifti, daha sonra nikah masasına oturdu. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun şahitler huzurunda kıydığı nikahta, evlilik cüzdanını Gaziantep’ten gelerek düğüne katılan İnan Ailesi’nin yakın dostu Memik Haydargil’in eşi İncilay Haydirgil verdi. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Haydargil, evlilik cüzdanını güzel geline teslim etti.
Muhteşem bir düğünle dünya evine giren Ecem ile Emir’in mutluluğuna ortak olan yakınları, pisti bir an olsun boş bırakmazken, tek temennileri ise genç çifte bir ömür mutluluk dilemek oldu. Düğüne ayrıca, yakışıklı damat Emir İnan’a kuzenlerinin yaptığı sürpriz damga vurdu. Islıklar çalarak ve mendiller sallayarak sahneye çıkan kuzenleri karşısında duygu dolu anlar yaşayan Emir İnan, mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür etti.
Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde, İskenderun’da dürüstlüğü ve yardımseverliğiyle büyük bir kesimin tanıdığı Nazım İnan’ın oğlunu evlendirmenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.