Çocuk Doktorluğa Heveslenince Steteskop El Değiştirdi!

Çocuk Doktorluğa Heveslenince Steteskop El Değiştirdi!
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi sosyal sorumluluk projelerini sürdürürken, Anaokulu ve kreşlerde çocukların kontrol muayenelerini sürdürüyor.
Naciye-Suna-Oktay tekin Anaokulu’nda yapılan kontrol muayenesinde 350 çocuğun muayeneleri itinayla yapılırken, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu faaliyeti okul idaresi, öğretmen ve veliler tarafından da takdirle karşılandı.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarından Doktor Hüseyin Avni Solğun ile yine hastanenin başarılı hekimlerinden Doktor Muzaffer Gültekin tarafından gerçekleştirilen kontrol muayeneleri sırasında mevsimsel hastalıklara sıklıkla rastlandı. Çocukların muayene sırasında sergiledikleri sempatik tavırlar Özel Gelişim Hastanesi Doktorları ve öğretim kadrosuna neşeli anlar yaşattı.
Bir çok çocuk, tıp doktorluğuna olan ilgilerinden olsa gerek, muayene sırasında doktorların kulaklarındaki dinleme cihazı Steteskop’u alarak kendi göğüslerini ve kalp atışlarını dinleyince kontrol muayenesi eğlenceli bir hale gelmiş oldu.

Önceki İçerik“Takip etmediğin iş, senin değildir”
Sonraki İçerikKulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Hafife Alınmamalı..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.