“Basının her zaman yanındayız”

“Basının her zaman yanındayız”
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yeni yönetime Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundu. Başkan Özer’i İGC Başkanı Şehmuz Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı.
İskenderun basınının zor ve kısıtlı imkânlara rağmen görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, basının bir ülkede olmazsa olmazlardan biri olduğunu belirtti. Sarıseki Belediyesi olarak her zaman yerel basının yanında olduklarını ve desteklediklerini dile getiren Başkan Özer, tekrar göreve seçilen İGC Başkanı Şehmuz Aslan’ı ve yönetim kurulu üyelerini kutlarken, basın mensuplarına da görevlerinde üstün başarılar temenni etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan ise nazik ziyaretinde ötürü Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’e teşekkür etti. Özer’in genç, çalışkan, bilgili bir belediye başkanı olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, Sarıseki’ye göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlar ve projelerle hayat verdiğini sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.