UKRAYNA’DA, İSKENDERUN’U DÜNYAYA TANITTI

İskenderun’da kuaförlük yapan Hasan Keskin, Uluslararası dünya saç tasarım yarışmasının yapıldığı Ukrayna’da on ülkeden gelen kuaförlerin yarıştığı Kristal Melek Uluslararası saç tasarım yarışmasında yaptığı Cleopatra saç tasarımıyla birinci, topuz dalında da dördüncülük elde ederek İskenderun’un tanıtımına katkı sunan Hasan Keskin, 29 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da “La-Brasilana Keratin” ve “Kuaförce” dergilerinin düzenlediği seminerde birbirinden güzel saç modelleri sergiledi, aynı zamanda topuz eğitmenliği yapan Hasan Kuaför La-Brasılıana marka keratinin formaldehit (kanserojen madde) içermemesinden dolayı Amerika’da ve Avrupa’da tercih edilen dünyanın bir numaralı keratinini tüm kuaförlerinin kullanmaları gerektiğini, her bayanın saçlarına keratin yaptırmadan önce mutlaka keratin markasını araştırmaları ve üretim belgesini kuaförlerine sormaları gerektiğini, kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmaları gerektiğini önemle vurguladı. Aldığı ödüllerle İskenderun’un adını yurtdışında ve ülkemizde duyurmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, İskenderun’da farlı ve özel saç modeli isteyen farklılık isteyen müşterilerine de farklı modeller sunmaktan gurur duyacağını belirtti.
UKRAYNA’DA, İSKENDERUN’U DÜNYAYA TANITTI
La-Brasiliana ürünlerinin Türkiye Distribütörü Soner Dıraz ise: 29 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen etkinliğin eğitici bir ortamda güzel geçtiğini, birlik ve beraberlik ortamında kuaförler arasında dayanışma oluşturarak bol bol stres atıldığını, etkinliğe İskenderun’dan katılan kuaför Hasan KESKİN ise düzenlenen şovada yapmış olduğu bir birinden güzel saç modelleri ile etkinliğe damgasını vurarak hem ödül kazandı hem de İskenderun’un tanıtımına katkı sağladığı için kendisini de ayrıca kutluyorum ve İskenderun’da özel günlerde farklılık isteyen bayanların Hasan Beyin salonuna mutlaka uğramalarını tavsiye ediyorum. 2013 Nisan ayında Antalya’da düzenlenecek olan La-Brasiliana keratin eğitimi ve tatile bütün kuaförleri davet ediyorum.
La Brasiliana ürünleri, saçın temel yapı taşı olan keratin hammaddesinden oluşmaktadır. Saç telleri stres, vitamin eksikliği, boya, perma, kimyasallar, deniz suyu, güneş, toz gibi etkenlerden dolayı zarar görüp, yapısında bulunan keratin koruyucu tabakası kaybolmakta ve saç yapısı deforme olmaktadır. La-Brasilina Keratin ile tüm bu etkenlerin saç tellerine vermiş olduğu zararı ortadan kaldırmak mümkün olduğu gibi aynı zamanda çok daha bakımlı saçlara sahip olmak mümkündür. Amerika’da bulunan Hair Color Research Group firmasının ürettiği La-Brasiliana ürünleri, sağlık ve güven misyonu ile ortaya çıkmıştır. La-Brasiliana ürünleri naturel olup, insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi içermemektedir.
Bir protein çeşidi olan Keratin uygulaması saç bakım alanında devrim niteliğindedir. Saç bakımında çok büyük bir öneme sahip olan keratin uygulaması siz değerli kuaförlerimizin mutlaka hizmetleri arasında bulunmalıdır. La-Brasiliana ürünleri saçları düzleştirirken aynı zamanda da saçın doğal dengesini koruyarak saçlara bakım yapmaktadır. La-Brasiliana ürünleri saçı rahatlatan keratin, kolajen, argan yağı ve soya proteini ile formüle edilmiştir. La-Brasiliana ürünleri, kimyasal işlem görmüş, beyazlamış, boyalı, perma ve tüm saç tipleri üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. La Brasiliana saç bakım ürünleri şampuan ve saç bakım kremleri sodyum içermeyen formüle sahip ürünlerdir. Diğer saç bakım ve keratin ürünleri saçları düzleştirirken aynı zamanda içerdiği yoğun Formaldehyde ve tuz ile saçların doğal dengesini bozmaktadır. Kimyasal işleme maruz kalan saçlar uygulamadan 1 ay sonra kabarmaya başlar ve geriye tamamen yıpranmış saçlar kalır. La-Brasilina Keratinli saç bakım ürünleri gerek her saç tipine uygun seçenekleri ve gerekse uygulama kolaylığı ile her müşterimizi memnun edecektir. Zaman sorunu olan bayanlar için kolay uygulanabilen ürünler sadece La-Brasilinada (Krem, spray ve direkt uygulama seçenekleri) mevcuttur. La-Brasiliana Domani Keratin ile uygulamadan 1 saat sonra saçlar yıkanıp işlem sona erdirilmektedir. La-Brasiliana ürünlerinde on bir çeşit keratin grubuyla her saça uygun keratin bulunmaktadır. La-Brasiliana Profesyonel bakım grubu, kişisel bakım grubu, çocuk bakım grubu ve argan yağı grubu ile çok geniş bir ürün ağına sahiptir.
La Brasiliana ürünlerini, saçınıza takviye olarak uyguladığınızda keratin saçın genel yapısını düzeltir ve saçlara dolgunluk kazandırır. Bu saç düzleştirme tekniği saça; parlak, düz bir görünüm ve aynı zamanda güneş ışığı, rüzgar veya aşırı ısı değişiklikleri gibi elementlere karşı direnç kazandırır. Keratin saç bakımı, gün geçtikçe daha fazla insanın saçlarını güçlendirmek için tercih ettiği yeni saç bakımı olarak görülmektedir. Keratin saç bakımı, saçın ipeksi, parlak ve düzenli olmasını sağladığı gibi aynı zamanda baş edilemez kıvırcık saçlara da çare olabilmektedir.
La Brasiliana keratin grubu Amerika ve Avrupa ülkelerinin tercih ettiği bir numaralı bakım ürünü olup kıvırcık saçları düzleştirmenin yanında, ZERO bakım grubu ile ince telli yıpranmış saçlara keratin proteini yüklemesi yapılarak; saçların elektriklenmesini önler, parlak ipeksi ve doğal görünümlü olmasını sağlar. Ürünlerimiz Amerika’dan ithal edilerek kalite isteyen salanlarımızın hizmetine sunulmuştur. Fatura ve üretim belgeleri ile ilgili sağlık kurulularından onaylı belge ürünümüzü kullanan salonlarımızda mevcuttur. Müşterilerin mutlaka üretim belgelerini isteyip içeriklerine baksınlar. Üretim ve yetkili sağlık kuruluşlarından onaylı olmayan ürünleri saçlarına kullandırtmasınlar” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.