Kaza bunalımı, baba ve oğlun hayatına mal oldu

Kaza bunalımı, baba ve oğlun hayatına mal oldu
İskenderun’da bir yıl önce trafik kazasında eşi ve kızını kaybeden baba bir yıl sonra cinnet getirdi, önce oğlunu, sonra da kendini silahla vurarak intihar etti.
Payas’da Taşeron bir firmada işçi olarak çalışan Sefer Kel 37, bir yıl önce yaptığı trafik kazası sonrası eşi ile 9 yaşındaki kızını kaybetmesi sonucu bunalıma girdi. Kazadan sağ olarak kurtulan baba ve oğlu Denizciler beldesi Çamlık Mahallesi İstiklal Caddesi 50 numaralı evde yaşamaya başladı. İskenderun Demir Çelik Lisesi 2. sınıfta okuyan oğlu Orhan Kel (14) sınıf arkadaşları, öğretmenlerinin sayesinde kötü günleri geride bırakıp, hayat dolu biri olarak yaşama sımsıkı sarıldı.
Hayat dolu oğlunun aksine baba Sefer Kel kızı ve eşinin ölümüne neden olduğunu düşündüğü kazanın bunalımından bir türlü kurtulamadı, her geçen gün daha da kötüye gidiyordu.
Dün sabaha karşı namaz vakti komşuları iki el silah sesiyle irkildi. Bir türlü bunalımdan kendini kurtaramayan baba Sefer Kel av tüfeği ile önce yatak odasında uyumakta olan İskenderun Demir Çelik Lisesi 2. sınıf öğrencisi oğlu Orhan Kel’i başına bir el ateş ederek öldürdü, sonrada silahı kendi başına dayayıp intihar etti.
Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde baba ile oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Savcının yaptığı incelemeden sonra baba ile oğlunun cenazeleri İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Denizciler Çamlık Mahalle Muhtarı Ferhat Çalışkan, bir yıl önce kazada eşi ve kız çocuğunu kaybettiği için bunalımdan kurtulamayan baba Sefer Kel’in, “Dayanamıyorum, sizleri de üzmek istemiyorum ama böyle…” şeklinde polis olan ablasına cepten mesaj attığı ileri sürüldü.
Eve gelen öğretmeni de, olaya inanamadığını ifade ederek “Orhan cıvıl cıvıl bir çocuktu, babasının da düzeldiğini söylüyordu” dedi.
Bu arada olay yerine gelen okuldan sınıf arkadaşları önce oğlunu, sonra da kendini vuran baba ile yaşananlara tepki gösterdiler.
Her iki cenaze de evde alınarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne gönderildi.
Baba Sefer Kel yönetimindeki 01 ALT 39 plakalı özel otomobil geçen yıl Adana yönünden İskenderun istikametinde seyir halinde iken Denizciler otoban turnikeleri önünde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atmış, anne Zeycan Kel (35) ile kızı Tuğçe Kel (10) araçtan savrularak olay yerinde yaşamlarını yitirmişti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.