“Her zaman yanınızdayız”

“Her zaman yanınızdayız”
İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.
Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende, İskenderun Engelliler Spor Kulübü sporcuları tarafından çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Törende konuşan İskenderun Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Anıl Abacı, engellilere desteğinden dolayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, öğleden sonra İskenderun Engelliler Spor Kulübü Dernek üyelerini makamda kabul etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesin engelli adayı olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, belediye olarak engellilerimizin yaşamını kolaylaştırıcı çalışmalar yapıldığını ve yapılmaya da devam edildiğini söyledi. Engelli Parkının Engelliler Kulübü yanında hizmete girdiğini, diğer engelli parkının da yapımına başlanacağını anlatan Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, Belediye binası girişinde ve bina içinde engellilerimizin iş ve işlemlerini daha rahat gerçekleştirmeleri amacıyla kauçuk esaslı hissedilebilir ve uyarıcı yüzey malzemeleri döşendiğini, engelli dostu kaldırımları yapıldığını, belediyedeki birimlere Braille alfabesiyle kapı etiketleri monte edildiğini ifade etti.
Herkesin engelli adayı olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, “Hepimiz engelli adayıyız. Her zaman her an üretime katkıda bulunan insanlarsınız. Yeter ki size imkan verilsin. Belediye olarak elimizden geldiğince her zaman yanınızdayız. Biz halkımız için çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in çocuk ve gençleri önemsediğini, spor etkinlikleri düzenlendiğini anımsatan Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, spor komplekslerinin sayısının arttırıldığını kaydetti.
İskenderun Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen, Hollanda’nın ünlü sokak futbolu Panna’da birinci olan Kuddusi Çevik’in, Hollanda’da yapılan 2012 Panna Knockout Avrupa Şampiyonasında 18 yaş altı gençler kategorisinde rakiplerini eleyerek, Avrupa 3.ncüsü olduğunu anımsatan Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, bunun mutluluk verici olduğunu ifade etti.
Ziyarette konuşan İskenderun Engelliler Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyesi Sinan Aslan, “Belediyemiz yardımlarını, desteğini bizlerden esirgemedi. Her zaman yanımızda oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun Engelliler Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyesi Sinan Aslan, kulüp bünyesinde sporcular yetiştirildiğini, Hüseyin Erdem’in Genç milli takım kadrosuna girdiğini, Ahmet Mürsel Akın’ın Türkiye ikinciliği elde ettiğini anlattı.
Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, konuklarıyla günün anısına fotoğraf çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.