“ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Sofular Köyü’nü ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Savaş, Sofular Köyü’ne yaptığı ziyarette, birlik, beraberlik ziyaretleri kapsamında 1,5 yıldır ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaştıklarını, Hatay’da yüzyıllardır var olan kardeşlik bağlarının daha da pekiştirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirtti.
“ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
Ev sahipliğini Sofular Köyü Muhtarı Hamza Türkmen’in üstlendiği ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, dernek üyesi köy ve mahalle muhtarları ile Sofular Köyü sakinleri katılım gösterdi.
Sofular Köyü Muhtarı Hamza Türkmen ziyarette yaptığı konuşmada, “Köyümüzde Antakya Belediye Başkanımızı misafir etmenin gurunu, sevincini, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle başta Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş olmak üzere tüm misafirlerimize hoş geldiniz, şeref verdiniz diyoruz. Yapılan bu toplantı birlik ve beraberlik toplantısıdır. Hedefimiz kardeşlik bağlarına katkı da bulunmaktır, memleketimize en güzel şekilde hizmet sunmaktır.” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Sofular köyü sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 1,5 yılı aşkın bir süredir Hatay genelinde çeşitli ilçelerde, beldelerde ve köylerde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Savaş, ” Birlik, beraberliğimize, dayanışma ruhuna ve kardeşliğimize destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Şehrimizde birlik ve beraberliğin en üst seviyesindeyiz. Asırlar boyu, medeniyet tarihimize baktığımızda çok farklı renkler, farklı dinler ve farklı mezhebe mensup insanlar kardeşçe bir arada yaşamış ve halen yaşamaktadır. Bu güzel ortamımızı artarak sürdürmemiz için muhtarlarımız, belediye başkanlarımız, kanaat önderlerimiz ve siyasi büyüklerimiz ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Kentimizle ilgili farklı yerlerde farklı senaryolar yazılıyor olabilir. Bunlara rağbet etmeyelim, meydan vermeyelim. Fitnelerden uzak duralım, dedikodulara inanmayalım. Hizmetler için tek vücut olmalı, hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu zenginliğimizi sonuna dek devam ettireceğiz. Bugün burada bizleri misafir eden Sofular Köyü Muhtarımız Sayın Hamza Türkmen’in nezdinde tüm köy sakinlerimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.