Başkan Selimoğlu İGC’ye ‘Hayırlı Olsun’ dedi

Başkan Selimoğlu İGC’ye ‘Hayırlı Olsun’ dediDörtyol-Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, yeni yönetime ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulundu.
Geçtiğimiz haftalar içerisinde olağan kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler sürüyor. İGC’nin dünkü konuğu Dörtyol Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ve Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu oldu. Her iki başkanı İGC Başkanı Şehmuz Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı. Ziyaretten mutluluk duyduklarını kaydeden İGC Başkanı Şehmuz Aslan, mevcut yönetime 2 yeni üyeyi katarak daha da güçlendiklerini belirtti. Türkiye’nin en zengin basının İskenderun’da bulunduğunu kaydeden Başkan Aslan, buranın İskenderun halkının yeri olduğunu, dileyen herkesin rahatlıkla gelip oturabileceği bir mekan olduğunu ifade etti. Başkan Aslan, her iki başkana da ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Dörtyol-Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ise, gazetecilerin seçilmişlerle halk arasında bir köprü vazifesi kurduğunu hatırlatarak, hizmetleri en güzel basın aracılığıyla halka duyurduklarını ifade ederek, bu kapsamda görev yapan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. İGC yönetimini kutlayan ve başarı dileklerini ileten Başkan Fatma Görgen Selimoğlu, konu yerel seçimlere geldiğinde ise, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu şimdiden duyurdu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.