Başsavcı Tatar’dan İTSO yönetimine ziyaret

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.
İTSO yönetim kurulu Başkanı Halil Şahin, Başkan vekili Bülent Seküçoğlu ve İTSO yönetim kurulu üyeleri Levent Hakkı Yılmaz, Servet Uğutmen, Bedrettin Öz, Adnan Mursaloğlu, Erol Tezcan, Muhsin Yeter ve Çağrı Belibağlı hazır bulunduğu ziyaret sohbet ortamında geçti.Başsavcı Tatar’dan İTSO yönetimine ziyaret
Yerel ve ülke gündeminin değerlendirildiği ziyarette konuşan İTSO Başkanı Halil Şahin, Hatay’ın ticari yönden sınır illeri arasında nemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, iş adamları olarak sınırda yaşanan olayların bir an önce sona ermesini diliyoruz. Şehrimiz demir-çelik başta olmak üzere liman şehri olması dolayısıyla adeta bir ticaret şehridir. Suriye olaylarının sona ermesi ile başta Hatay olmak üzere diğer sınır illerimizde de ticari ve kültürel yönden daha da gelişeceğini umut ediyoruz. Son yıllarda Hatay’a önemli yatırım ve hizmetlerin yapılması İş adamlarını da bu bölgede yatırım yapmaya sevk etmiştir” dedi.
İTSO’ya yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini getiren Başkan Halil Şahin, “İskenderun’da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında emniyet güçlerimiz ve adalet sistemi önemli hizmetler vermektedir. Bu bağlamda şehrimize yeni yapılan Adalet sarayı da İskenderun’a yakışır çağdaş bir bina olmuştur. Sizlere de yeni göreviniz de başarılar diliyorum” dedi. İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar ise. Göreve geldiği günden bu yana İskenderun’da hiç yabancılık çekmediğini kamu kurum ve kuruluşlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de şehrin ekonomisi hakkında fikir alış verişinde bulunmak amacıyla ziyarette bulunmak istedim” dedi. İTSO Başkanı Halil Şahin ziyaret sonrasında ise İskenderun’da markalaşması için yoğun çaba sarf ettikleri İskenderun Güvercininin fotoğrafından yaptırılan özel kahve ve fincan takımını Cumhuriyet başsavcısı İbrahim Ethem Tatar’a ziyaretin anısına hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.