AŞEVİ’NDEN GÜNDE 2500 İHTİYAÇ SAHİBİ FAYDALANIYOR

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, belediye bünyesinde yer alan aşevinde günde 2500 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet sunulduğunu söyledi.
Meydan Mahallesi’nde bulunan eski İtfaiye grup amirliği olarak bilinen ve belediyemizce aşevine dönüştürülen mekanda dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek hizmeti verildiğini ifade eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, aşevinde sabah erken saatlerde günde 2500 vatandaşımıza sıcak çorba verildiğini belirterek, “Aşevimizi çok amaçlı olarak kullanıyoruz. Aşevine dönüştürülen tesisimizde günde 2500 ihtiyaç sahibi insanımıza sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. Hijyenik ve sağlıklı ortamda, uzman personellerimiz tarafından hazırlanan her gün birbirinden farklı yemek çeşitlerinin sunulduğu Antakya Belediyesi aşevinde hemşehrilerimize tabuldot şeklinde yemeklerini servis ederek onlara hizmet sunma imkanını buluyoruz” dedi.AŞEVİ’NDEN GÜNDE 2500 İHTİYAÇ SAHİBİ FAYDALANIYOR
Aşevinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımıza kim olursa olsun hiçbir şart ve koşul sunulmadan hizmet yürütüldüğünü ifade eden Başkan Savaş, “Aşevimiz bütün hemşehrilerimize açık olarak hizmet sunmaktadır. İhtiyacı olan herkes buradan yemek yiyebilir. Bizlerde fırsat buldukça ve yoğun iş temposundan arda kalan zamanlarımızda aşevine giderek vatandaşlarımızla beraber yemek yiyoruz ve burada hemşehrilerimizle sohbet ediyor, dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Yıl boyunca açık olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet sunan Antakya Belediyesi aşevinden faydalanmak isteyen tüm hemşehrilemizi Meydan Mahallesi eski İtfaiye grup amirliğinde bulunan tesisimize davet ediyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.