Mavi kapakla 11 tekerlekli sandalye dağıtıldı

Cumhuriyet Bayramı’nda, Yayladağı Belediyesi ve İsdemir Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İSENDER) tarafından engelliler şöleni düzenlendi.
Ses sanatçısı Bülent Elmas’ın sahne aldığı Cumhuriyet Bayramı Engelliler yararına düzenlenen eğlence programı hükümet konağı önünde gerçekleşti. Yayladağlı Engelliler ve seyirciler Sanatçı Bülent Elmas’ın birbirinden güzel şarkıları eşliğinde eğlenirken, program sonunda İsdemir Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İSENDER) tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtıldı.Mavi kapakla 11 tekerlekli sandalye dağıtıldı
İSENDER Başkanı Kadir Yeşilova yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerdeki temel amaçlarının, engellilerinde bu hayatta var olduğunu hatırlatmak ve imkanlar sağlandıkça engellilerin de başaramayacağı işlerin olmadığını kaydetti.
Yayladağı Belediyesi ve İSENDER’in ortaklaşa düzenlediği Mavi kapak projesinde toplanan kapaklarla 11 adet tekerlekli sandalye alındığını ve bu tekerlekli sandalyelerin engellilere dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Yeşilova, “engelliler ve aileleriyle olan bağlantılarımız devam edecek, onlardan gelecek her türlü talebe açığız” dedi.
Programa, çok sayıda vatandaşın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Bekir Bozkurt ile engelliler ve engelli aileleri katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yeşilova, önceliğin Bölgemizde yaşayan engellilerimize yönelik ve sonrasında Tüm Türkiyede yaşayan engelli kardeşlerimize imkanlarımız el verdiği müddetçe her türlü desteklerde bulunmaya çalışacaklarını da beyan etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.